Thursday, January 14, 2016

Abaya 2016 - tailor made abaya from Qatar







'Cukup 10 pcs kami terpaksa tutup tempahan'
Salam sayang semua pelanggan BAT
‪#‎abayaJameela‬ ini adalah keluaran terbaru kami

Ini adalah abaya limited edition kerana kami hanya menerima 10 pcs tempahan sahaja untuk design ini.
Kami akan jahit mengikut ukuran dari pelanggan.
Ukuran yang diperlukan adalah :

Labuh :
lilit dada :
lilit pinggul :
bahu :
labuh tangan :

material : Linen + nida
harga RM 340 serta shayla

**penghantaran pada bulan Mac 2016.
Untuk tempahan : 
Sila berikan nama, alamat dan tel. no.
pm/whatsapp : Wani (+017 9700809)

Thursday, December 24, 2015

ABAYA SIMPLE ELEGAN - JUALAN AKHIR TAHUN






Jualan Akhir Tahun

Abaya Stones hanya RM 200 
whatsapp +974 66696260

Selagi stok masih ada.
#butikabayatini
email : butikabayatini@gmail,com


Monday, December 21, 2015

Ready Stok Khimar dari Qatar




Berikut adalah Khimar yang kami bawakan dari Qatar.
Harga RM 85 sehelai

Sila whatsapp +974 66696260

Sunday, December 20, 2015

DAPATKAN ABAYA DENGAN HARGA MURAH



SOLD OUT
''ABAYA SAMPLE NI KAMI NAK LELONG''
Demi pelanggan tercinta, kami bawakan lagi sulam terbaru
Biar pelanggan semua puas memilih.

Camni
(sila baca sampai habis)

Ini adalah abaya sample.
Harga custom made **order ikut saiz sendiri = RM 420
Harga abaya sample ini
(saiz rujuk di bawah)

Labuh : 60 inci **nak potong 5 inci boleh
Lilit dada : 47 inci **nak kecilkan boleh
Lilit pinggul : 52 inci **nak kecilkan boleh
bahu : 15 1/2 inci
labuh : tangan 24 inci **nak pendekkan sikit boleh
Material : Crepe saudi

HARGA ABAYA SAMPEL : HANYA 345 serta shayla
**sebarang alteration tidak dikenakan caj.

advance payment hanya RM 75 dan abaya akan sampai ke Malaysia dalam masa +/- 14 hari bekerja.

Berminat sila whatsapp +974 66696260Terima kasih.
‪#‎butikabayatini‬

Wednesday, November 25, 2015

Jubah Lace Prada material Fursan

Ready Stok.
Jubah Lace Prada
Harga RM 139
kos pos semenanjung RM 9
Kos pos Sabah/Sarawak RM 12
Detail Jubah :
** Material Fursan (kain berat dan beralun) - Bukan saudi FURSAN
** Potongan kembang payung
** Wuduk friendly (zip)
** Saiz 38-48
* Warna sedikit berbeza kerana faktor pencahayaan dalam proses photoshoot.
* Stok sangat limited
Untuk belian sila Whatsapp : +6017 931 1560 (Fiza)








Tuesday, November 17, 2015

Abaya Custom Made 100% Original dari Qatar.



Kami menerima tempahan pelbagai saiz abaya

KOD : BAT-06-010
HARGA : RM 360 serta shayla 
MATERIAL : Nida / crepe saudi / lexus / harir

___________________
Instagram : butikabayatini
FB : Butik Abaya Tini
website : www.butikabayatini.com
email : butikabayatini@gmail.com
Whatsapp/telegram :
Wani - 017 9700809
Asma - 013 7120 366

Tuesday, November 10, 2015

Mana nak tempah abaya simple?


Sekarang ni tak susah.
Nak tempah abaya mudah je.
Macam tempah baju kurung.
Berikan ukuran kami akan jahitkan.

Siapa nak tempah abaya simple gini.

Whatsapp je no kat bawah ni :

Harga : RM 290 serta shawl


Whatsapp/telegram :
Wani - 017 9700809
Asma - 013 7120 366

BLOG INI DITAJA OLEH